"Innovatieve manieren om content aan de man te brengen"

Digitale Magazines

Communiceer op ongekende wijze met uw doelgroep en breng uw content echt tot leven. Het digitale magazine van Business Company is de tool om (inter)nationaal uw organisatie in beeld te brengen via desktop, tablet en smartphone.

Showcase: Amels Holland

Amels is een Nederlandse jachtbouwer die wereldwijd acteert in de top van de markt. Voor Amels produceren wij sinds jaren een luxe relatiemagazine. In 2017 voor het eerst voorzien van een digitaal zusje. En wauw wat een magazine is dat!

  • Full screen video voor optimale productbeleving. Video is de nieuwe fotografie!
  • Print en digitaal versterken elkaar in grote mate.
  • Snelle distributie richting een internationale markt.
  • Briljante content wordt op meerdere momenten gebruikt en kan snel verspreid worden via social media.

Wint digitaal van print?

Ja, waarschijnlijk wel. In een wereld waarin iedereen dagelijks met zijn smartphone op zak loopt, is digitale communicatie veel toegankelijker. Daarbij is print kostbaar en de distributie complexer. De vraag naar duurzaamheid neemt ook nadrukkelijk toe.

De liefde van de Business Company voor print is onveranderd groot. Kleinere oplages print in de combinatie met een digitaal magazine kunnen interessant zijn. Elke vraag is maatwerk. Maar uiteindelijk zal digitaal gaan winnen.

Business Company is al 20 jaar actief als producent van magazines. En de meest uitdagende tijd hierin is eigenlijk net gestart. Hoe creëer je het ultieme magazine in een digitaal tijdperk? Wij willen dat een magazine leeft en haar verschillende lezers kan bereiken via diverse kanalen, zodat verhalen nieuwe dimensies krijgen door gebruik van video en social media. Zo zijn verhalen makkelijk deelbaar en bereikt uw boodschap sneller een nieuw publiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Afspraak Maken

Business Company
Houtsaachmole 1
8531 WC Lemmer
Zuid-Friesland

Kantoor Amsterdam:
Herengracht 450-455
1017 CA Amsterdam