"Online & Ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden"

Websites & Online Marketing

Met professionele websites, uitdagende campagnes en moderne applicaties brengen wij onze opdrachtgevers in contact met hun doelgroepen. Communicatie in het online domein is uitdagend en veelzijdig. Ons team bestaat uit echte vakmensen die de uitdaging graag aangaan en die geen stap te ver is om succesvolle projecten te realiseren.

Online gaat het er niet om die mooie website te maken die de klant vraagt. Het gaat erom doelstellingen te realiseren en daartoe de juiste beslissingen te nemen alvorens aan de slag te gaan. Veel te vaak horen we dat websites of online campagnes niet het gewenste resultaat opleveren. Belangrijk zijn Creativiteit en Effectiviteit en deze te vertalen vanuit de activiteiten van de klant richting de markt. Hoe kunnen we onderscheidend zijn? Hoe kunnen we een relatie aangaan met prospects? Hoe kunnen we bestaande relaties verdiepen? Het zijn juist die vragen die wij graag beantwoorden.

Showcase: Buddy & Gizmo


Uitdagende projecten zoals Buddy & Gizmo laten zien hoe wij werken. Buddy & Gizmo is een nieuw Nederlands hondenvoer en is sinds de zomer van 2017 te koop via de nieuwe webshop buddygizmo.nl. Een website waar we trots op zijn!

  • marktonderzoek en concurrentieanalyse om de positie van het nieuwe merk te bepalen en te vertalen naar een strategisch plan
  • ontwikkeling identiteit passend bij een hip nieuw online merk en de doorvertaling naar webdesign en verpakkingen
  • ontwikkeling webshop
  • content creatie door middel van fotoshoots (onder uitdagende omstandigheden), beeldbewerking en de realisatie van illustraties 
  • e-mail marketing en realisatie van diverse templates voor verschillende campagnes
  • volledige certificering van de webshop bij Thuiswinkel.org waardoor vertrouwen in de shop is gewaarborgd

Bezoek de website van Buddy & Gizmo.

En als je een hond hebt; bestel eens een zak voer, zodat je ervaart hoe klantvriendelijk de user experience is.

Online & Ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het maakt marketing niet eenvoudiger maar wel zeer interessant. Wilt u eens sparren over de online mogelijkheden van uw organisatie? U doet ons geen groter plezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Afspraak Maken

Business Company
Houtsaachmole 1
8531 WC Lemmer
Zuid-Friesland

Kantoor Amsterdam:
Herengracht 450-455
1017 CA Amsterdam

Postadres:
Postbus 257
8530 AG Lemmer