Online strategie

Als u op zoek bent naar een goede internetpartner, dan zult u veel namen tegenkomen, maar als u op zoek bent naar de beste, zorg er dan voor dat u ons inhuurt. BCCG heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en kan daarom aan al uw eisen voldoen.

Bij Business Company zien wij het als grote uitdaging om onze relaties te helpen hun online marketingdoelstellingen te bereiken. We verdiepen ons in uw bedrijfsstrategie en doelstellingen, en vertalen deze in een internetstrategie die de basis vormt voor ontwikkeling van nieuwe uitingen, of dit nu een Digitaal magazine is, een webshop of een nieuwe website. Door digitale tools goed in te zetten, kunt u efficiƫnter werken. Ons team helpt u om het meeste uit alle mogelijkheden op het web te halen.

Een website passend bij uw (merk-) strategie versterkt de positie van uw organisatie, faciliteert groei en helpt een sterkere marktpositie te verkrijgen. Doelgroepen, customer journeys, online doelstellingen en commerciƫle kansen brengen we in kaart alvorens daadwerkelijk te starten met ontwikkeling.

Het internet is ‘the place to be’ voor informatie-uitwisseling, marketing en sales. Om een merk te bouwen in de online wereld heeft u een doordachte en professionele website nodig. Met BCCG staat u er niet alleen voor. Of u nu nieuw bent in de online wereld of zeer ervaren, wij kunnen voor u de perfecte webpartner zijn.

MAARTEN VAN DE VOORDE

Voor de Business Company ben ik het aanspreekpunt op online gebied; ik houd me bezig met uitwerken van online strategie, makkelijk te gebruiken webdesign en begeleiden van webontwikkeling.

ONLINE & ONDERNEMEN ZIJN ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN