“Laat ons meedenken en uw verlengstuk zijn van uw salesafdeling”

Is het MKB uw doelgroep?

In contact komen met het MKB

MKB ondernemers zijn altijd druk! Geen poespas en randzaken, maar bezig zijn met de business. In contact komen met een MKB-ondernemer is dan ook best een uitdaging. Zeker nu de nieuwe wet persoonsgegevens van toepassing wordt. Bij Business Company weten we echter wel raad met het MKB. Een enorm groot ondernemersnetwerk en 20 jaar ervaring in de zakelijke markt maakt dat wij u wél kunnen helpen in contact te komen met deze enorm grote doelgroep.

Het Midden- en Kleinbedrijf bestaat uit ondernemingen met maximaal 250 medewerkers. Zij zijn in Nederland verantwoordelijk voor meer dan 60% van de toegevoegde waarde en maar liefst 70% van de werkgelegenheid. Dit is een hele grote doelgroep want 99 procent van het totale bedrijfsleven valt onder het MKB. Maar hoe komt u met het MKB in contact?

Meerwaarde leveren, creatief vermogen om oplossingen te bedenken, persoonlijke contacten leggen, verplaats je in ‘de huid van de MKB onderneming’. Zorg dat u niet op zoek hoeft naar de klant, maar dat de klant u weet te vinden.

Elk product en elke dienst zijn natuurlijk anders, en dat vraagt om een eigen aanpak. Wat er bij u en uw bedrijf past? Dat weten we, nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest. Neem daarom gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Laat ons meedenken en uw verlengstuk zijn van uw salesafdeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Afspraak Maken

Business Company
Houtsaachmole 1
8531 WC Lemmer
Zuid-Friesland

Kantoor Amsterdam:
Herengracht 450-455
1017 CA Amsterdam

Postadres:
Postbus 257
8530 AG Lemmer