Indrukwekkend partnership tussen SMG Groep en Business Company

Ok… Het is ‘digital first’ in het huidige marketing landschap. Dat is geweldig, kansrijk en uitdagend. Maar toch houden wij ook een sterke liefde voor mooi drukwerk. Om klanten van de Business Company te helpen zich te onderscheiden wordt er gedacht vanuit strategie en vooral middelenvrij. Crossmediacampagnes werken geweldig. Nieuwe en traditionele media versterken elkaar en bundelen effectiviteit en emotie.

SMG Groep is vaste partner op het gebied van drukwerkproducties. Een betrokken en kwalitatieve partner die de afgelopen jaren, tegen de markt in, is uitgegroeid tot één van Nederlands grotere drukkerijen. Ondanks deze schaalgrootte is er een sterke persoonlijke betrokkenheid en worden afspraken nagekomen. Samenwerking is de basis voor zakelijk succes. Zowel met de klant, binnen het team als met leveranciers.

De samenwerking tussen SMG Groep en Business Company heeft ook geleid tot de productie van het eerste SMG relatiemagazine dat in maart 2019 is verschenen.

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van SMG of nieuwsgierig naar dit nieuwe magazine? Dan kunt u een mailtje sturen naar info@businesscompany.nl en wij zorgen ervoor dat u een exemplaar per post ontvangt.

wit ruimte

Business Company is trots dat ze dit magazine voor SMG heeft mogen ontwikkelen.