Een sterk idee moet altijd de basis zijn!

Het is niet eenvoudig onderscheidend te zijn. De onderlinge concurrentie is in vele branches gigantisch groot en vele campagnes sterven in schoonheid vanwege het ontbreken van een sterke creatieve basis. Binnen Business Company is creativiteit belangrijk. Dit wordt ingevuld door Remco Voorn en Piebe Piebenga.

“Laten we eerlijk zijn. Grijze muizen zijn er al genoeg. Van die websites die je soms bezoekt waar geen inspiratie in zit, waar geen kop en geen staart in valt te ontdekken en die zo saai zijn dat je veel te snel afhaakt. Ergens wil je toch gewoon enthousiast worden en met een glimlach worden uitgedaagd. Dat is het domein waarin in samen met Piebe Piebenga onze klanten in bij sta.

Verdiepen in de business, sparren, uitdagen om gezamenlijk te komen tot de juiste profilering. In feite is er niets mooiers omdat het de basis vormt voor alle marketingcommunicatie en volop energie geeft. Aan klant zijde maar ook bij ons in het team.

Onze kracht is dat we nieuwe idee├źn niet alleen bedenken maar ze cross mediaal uitrollen zodat ze van grote toegevoegde waarde zijn binnen de marketing van een organisatie”, aldus Remco Voorn.

PIEBE PIEBENGA

Piebe is als senior strateeg onze man van een Grand Prix en zeven Leeuwen. Dat klinkt. En het werkt ook goed omdat ervaring, kennis en enthousiasme bij hem in grote mate aanwezig zijn. En zo samenkomen binnen ons team.

BEHOEFTE AAN INSPIRATIE?

MAAK EENS EEN AFSPRAAK MET ONS!