Ons kantoor aan de Herengracht 450 in Amsterdam

Communication Group

De schakel tussen het bedrijf en de markt

Business Company Communication Group is al ruim 20 jaar (wereldwijd) actief. Je kunt gerust stellen dat wij het anders doen dan anderen. En met succes! Onze creativiteit is grenzeloos hoog, ons kwaliteitsniveau is overtuigend, en meest belangrijk misschien: ons gevoel voor wat de markt wil. Deze kennis en kunde delen we met onze relaties. Dat wordt zeer op prijs gesteld door onze opdrachtgevers en is van grote meerwaarde voor het zakendoen. Want hoe kijkt de markt naar u als bedrijf? En hoe komt u (internationaal) in beeld? Welke wegen kunt u hiervoor bewandelen? Mede door ons (internationale) netwerk én onze gedegen aanpak, mogen wij voor meerdere opdrachtgevers al tussen de 10 en 15 jaar professionele marketing en communicatie verzorgen. En daar zijn we supertrots op!

Marketingcommunicatie

Elk bedrijf stelt bedrijfsdoelstellingen, wat wil je gaan bereiken….. Maak je doelstelling SMART: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Maar hoe ga je je bedrijf aan de markt presenteren? Welke boodschap wil je overbrengen? Hoe kun je reacties uitlokken? Hoe kun je gaan bijstellen, of vernieuwen? Allemaal vragen die binnen marketingcommunicatie vallen. Wij delen graag onze kennis met u en denken graag met u mee.

Websites & Online Marketing

Met professionele websites, uitdagende campagnes en moderne applicaties brengen wij onze opdrachtgevers in contact met hun doelgroepen. Communicatie in het online domein is uitdagend en veelzijdig. Ons team bestaat uit echte vakmensen die de uitdaging graag aangaan en die geen stap te ver is om succesvolle projecten te realiseren.

Events

De afgelopen jaren is er meer en meer behoefte gekomen om elkaar te ontmoeten. In opdracht van en in samenwerking met tientallen bedrijven, overheidsinstanties en kennisinstellingen heeft Business Company de afgelopen jaren ruim 300 bijeenkomsten georganiseerd. Alle activiteiten staan in het teken van verbinden, kennis en het creëren van kansen. Wilt u ook in contact komen met uw doelgroep door middel van een bijeenkomst, laat ons graag meedenken.

Translations

De wereld ligt aan uw voeten! U kunt grenzeloos ondernemen. Verover de wereld met uw diensten en producten. Als u maar heel goed onderzoekt hoe de normen en waarden alsook de zakelijke do’s and dont’s in een betreffend land zijn. Dit maakt of breekt het succes.

In alle landen van de wereld hebben wij stakeholders waar we direct een beroep op kunnen doen. Zij delen hun kennis en ervaring met ons, zodra wij een beroep op hun doen. Deze kennis en kunde delen we met onze relaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Afspraak Maken

Business Company
Houtsaachmole 1
8531 WC Lemmer
Zuid-Friesland

Kantoor Amsterdam:
Herengracht 450-455
1017 CA Amsterdam

Postadres:
Postbus 257
8530 AG Lemmer