BCCG Actueel

6 redenen om te investeren in een digitaal relatiemagazine

METEN IS WETEN Het succes van uw relatiemagazine is volledig meetbaar. De leestijd, video plays, social shares en meer worden nauwkeurig bijgehouden. Deze inzichten kunt u gebruiken om volgende edities nog beter te maken. Of om de huidige versie aan te passen zonder dat dit een nieuwe publicatie wordt. RESPONSIVE DESIGN De content is op… Lees verder »

Virtuele rondreis door waterland van Friesland

Beekjes, rivieren, meren, vaarten, plassen, baggersloten en singels. In Friesland kennen we meer woorden voor de wateren dan voor brood. Logisch; we hebben er al eeuwen mee te maken. We verdreven de zee, bevoeren de vaarten, fierljeppen over sloten en bouwden terpen voor een drogevoetengarantie. Om het waterlandschap van Friesland nog intenser te beleven creĆ«ren… Lees verder »

De Business Company en de HISWA

Sinds eind 2018 is Business Company toegetreden tot de HISWA Business Club en zo erkend als Preferred Supplier voor HISWA leden. Als enige marketingbureau in Nederland past ons deze erkenning perfect. We zijn gevestigd in het hart van Friesland, de watersport regio bij uitstek. Sinds jaren hebben we veel ervaring met advisering van watersportbedrijven over… Lees verder »

Fokker Techniek is klaar voor de toekomst

Fokker Techniek is de divisie die zich richt op de markt van VIP vliegtuigen in het midsize segment. Een internationale markt waarin reputatie, vakmanschap, vertrouwen en faciliteiten van doorslaggevend belang zijn. Onder de Engelse eigenaar GKN Aerospace staat Fokker er goed voor en is het klaar voor een marketing offensief. In de nieuwe strategie wordt… Lees verder »

Partnership tussen AMELS en Business Company

Sinds 1918 bouwt AMELS super jachten voor de rijken der aarde. Deze Nederlandse jachtbouwer is internationaal toonaangevend en mag zich inmiddels tot de top 3 in de wereld rekenen. Nederlandse jachtbouwers zetten al decennialang de toon als het gaat om de hoogste bouwkwaliteit en de beste afwerking. Als de hoogste kwaliteit de norm is dan… Lees verder »

Online strategie

Als u op zoek bent naar een goede internetpartner, dan zult u veel namen tegenkomen, maar als u op zoek bent naar de beste, zorg er dan voor dat u ons inhuurt. BCCG heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en kan daarom aan al uw eisen voldoen. Bij Business Company… Lees verder »

Indrukwekkend partnership tussen SMG Groep en Business Company

Ok… Het is ‘digital first’ in het huidige marketing landschap. Dat is geweldig, kansrijk en uitdagend. Maar toch houden wij ook een sterke liefde voor mooi drukwerk. Om klanten van de Business Company te helpen zich te onderscheiden wordt er gedacht vanuit strategie en vooral middelenvrij. Crossmediacampagnes werken geweldig. Nieuwe en traditionele media versterken elkaar… Lees verder »

Een sterk idee moet altijd de basis zijn!

Het is niet eenvoudig onderscheidend te zijn. De onderlinge concurrentie is in vele branches gigantisch groot en vele campagnes sterven in schoonheid vanwege het ontbreken van een sterke creatieve basis. Binnen Business Company is creativiteit belangrijk. Dit wordt ingevuld door Remco Voorn en Piebe Piebenga. “Laten we eerlijk zijn. Grijze muizen zijn er al genoeg.… Lees verder »

Business Company als sponsor bij Jumping Zwolle

Als sponsor kijken wij met veel plezier terug op de eerste editie van Jumping Zwolle. Onze passie voor de paardensport, en dan voor het springen, maakte ons direct enthousiast om als sponsor en marketingpartner deel te nemen aan Jumping Zwolle. Na jaren van afwezigheid was Jumping Zwolle weer terug in de IJsselhallen met een internationaal… Lees verder »

Business Company
Andringastraat 24
8495 KA Aldeboarn
Friesland

Kantoor Amsterdam
Herengracht 450-455
1017 CA Amsterdam